Történelem - A cégről

1994 - 2000: A kezdetek

Az ARION Laboratories céget 1994-ben alapította Dr. Ingrid Arion, a jelenlegi vezérigazgatóval, Jean Claude Arionnal együtt.

Henry Gilbert Arion orvos támogatásával, aki 1965-ben feltalálta a felfújható implantátumokat, a Laboratoires Arion immár 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás és a klinikai vizsgálatok területén, ami lehetővé teszi, hogy úttörő lehessen a mellimplantátumok technológiájának és biztonságosságának terén.

Azóta a Laboratories Arion sóooldattal vagy CMC hidrogéllel töltött implantátumokat is kifejlesztett. A Laboratories Arion Tudományos Tanácsa úgy véli, hogy a korábbi generációs szilikon gél implantátumok nem nyújtanak megfelelő biztonságot a páciensek számára (szilikongélek elégtelen kohéziója, „izzadásra” hajlamos implantátum héj, szerkezeti gyengeség a zárólemez szintjén).

A korábbi generációs szilikon gél implantátumokat az Egyesült Államokban betiltották, és Franciaországban is tiltott volt az alkalmazásuk 1995 és 2001 között.

1994 - 2000: A kezdetek

A 2001 - 2010 időszak

Ebben az évtizedben a mellimplantátumokkal kapcsolatos technológiák mind jelentős fejlődésen mentek keresztül. A Laboratoires Arion tudományos humán biokompatibilitási és toxicitásmentességi teszteket validált a CMC hidrogélekre (Az első kísérleteket Dr. Henri Gilbert Arion kezdte meg 1984-ben).

A Laboratoires Arion továbbá teljes termékpalettájába beillesztette a Monobloc exkluzív koncepciót, mely a zárólemezek autogén hegesztése az implantátumok többrégetű héján.

Az orvosi szilikongélek minősége is sokat fejlődött (kohézió, a Nusil által szállított és az FDA által engedélyezett nyersanyag tisztasága), ami lehetővé tette a Laboratoires Arion számára, hogy olyan, legújabb generációs szilikon gél vonalat fejlesszen ki, mely ugyancsak a Monobloc exkluzív lezárórendszerrel készül.

A jelen és a jövő

Több mint 40 év tapasztalati görbéjével, melyet számos tudományos közlemény hitelesít, a Laboratoires Arion napjainkban a legjobb rendelkezésre álló technológiákkal készített mellimplantátumokat kínálja, szem előtt tartva a páciensek biztonságát.

A Laboratoires Arion Monobloc CMC Hydrogel és Monobloc Silicone termékvonalai megkapták az LNE GMED független bevizsgáló testülettől a CE jelet, valamint az AFSSAPS engedélyét.

A jelen és a jövő

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.