Magas Minőség

Az etika és a felelősség számunkra alapvető értékek. Az az elvárásunk önmagunkkal szemben, hogy abszolút megbízható és az elvárásoknak megfelelő termékeket biztosítsunk a páciensek számára.

A megbízhatóság, rugalmasság és biztonság szempontjából a Laboratoires Arion Monobloc® mellimplantátumai megfelelnek a sebészek és pácienseik jelenlegi igényeinek.

Emellett az implantátumok széles skálája lehetővé teszi sokféle különböző eset ellátását a rekonstrukciós és esztétikai sebészetben egyaránt, mindezt a páciensek fiziológiás jellemzőinek teljes tiszteletben tartásával.

Ezen felül a Laboratoires Arion a Serenity Pack csomaggal is kifejezi elkötelezettségét a páciensek iránt. Ez a csomag az igazi elégedettség garanciáját nyújtja számukra.

Vizsgálati Eredmények

Az AFSSAPS (a Francia Egészségügyi Termékbiztonsági Hivatal) vizsgálatának eredményei

Azért, hogy teljes transzparenciát valósítsunk meg sebész ügyfeleink és pácienseik felé, cégünk úgy döntött, hogy folyamatosan nyilvánosságra hozza termékei minőségi tesztjeinek eredményeit, beleértve a biológiai és mechanikai próbák eredményeit is.

2011 októberében a Monobloc mellimplatátumokkal végzett mechanikai tesztek olyan eredményeket produkáltak, amelyek nem csak hogy megfeleltek az EN ISO14607 követelményeinek, de túl is szárnyalták azokat.

Monobloc Silicon

Monobloc Silicon
  • Az orvosi szilikon, melyet a hosszútávú implantátumoknál alkalmazunk, megfelel az ISO 14949 szabványnak, és rendelkezik az FDA engedélyével.
  • A CE jeles implantátumokat 10 éve tanúsította a G-MED, mely nemzetközileg is elismert, hitelesített francia tanúsító testület
  • A zárólemez autogén összehegesztése az implantátum héjjal a lehető legalacsonyabb szakadási arányt biztosítja
  • Határolóréteg a héjon belül, a szilikonolajok kiszivárgásának megakadályozására
  • Olyan implantátumok, amelyek teljesítménye felülmúlja az ISO 14607 tanúsítási követelményeit.

Monoblocs Hydrogel CMC

Monobloc Hydrogel CMC

Jellemzők:

  • Teljesen biokompatibilis és biológiailag lebomló töltőanyag!
  • Az implantátum héj rugalmassági határa majdnem kétszerese a szilkongéles implantátumokénak
  • A páciensnek többé nincs szüksége MRI vizsgálatra a szakadás felderítéséhez: a mell enyhén, majdnem teljesen fájdalmatlan módon összelappad.
  • A hidrogélek teljesen átlátszóak a röntgensugarak számára, ami a mammogramok értékelését épp olyan könnyűvé teszi, mint az implantátummal nem rendelkező pácienseknél.

Mammogram - balra szilikon, jobbra hydrogel implantátum:

Szilikon és hydrogel implantátumok - mammogramm

Az implantátum héj mechanikai tulajdonságai

Körülbelül 800%-os nyújthatóság, egységes vastagsággal a teljes héj területén, melyet optimalizált és félautomata mártási folyamattal hoznak létre. A legmodernebb technológiáénál kisebb hibaszázalék.

A zárófolt tulajdonságai

A zárólemez rögzítése autogén hegesztéssel, mely a Laboratoires Arion szabadalma. A zárólemez az implantátum héj integrált része, és azzal megegyező mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, innen a Monobloc név (A GRAFIKONT LÁSD LEJJEBB) A FEJLESZTÉSI FOLYAMAT ÓTA (20 ÉVE) NEM TAPASZTALTAK FOLTLEVÁLÁST

Töltőanyag

Hidrogél-CMC (cellulóz gél), melyet Dr. HG Arion (az első felfújható mellprotézis feltalálója, vegyész és orvos) fejlesztett ki 1965-ben.

Biokompatibilis és biológiailag lebomló gél (tisztaságát Carbon14 ellenőrzéssel igazolták), a legújabb érvényben lévő szabványok szerint tesztelve.

Fizikai-kémiai tulajdonságait nem változtatja meg a szuperforró vízzel végzett sterilizálás.

Sterilizálás

A házon belül előállított szuperforró vizet a GMED vizsgálta be és az ANSM tanúsította. Ez a módszer megőrzi a hidrogél tulajdonságait, és nem károsítja az implantátumot.

Biztonság

8-szori ellenőrzés után a 2012. évben a termék továbbra is megőrizte CE jeles minősítését

01

Innovatív fejlesztés

Folyamatos kutatás-fejlesztés, új technológiák alkalmazása a lehető legjobb megoldások megtalálása érdekében
02

Minőségbiztosítás

Teljes körű feedback: orvosi és páciens visszajelzések nyomon követése a legjobb minőség biztosítása érdekében
03

Garancia

Az Arion Serenity Csomag részeként vállalt Serenity Garancia révén díjmentes implantátum csere probléma esetén

Serenity Csomag

Az Arion elkötelezettségének kifejezője a Serenity Csomag.
Tudjon meg többet róla, olvassa el a részleteket!
Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.